• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Розпочато реєстрацію на пробне ЗНО 2014 року

Розпочато реєстрацію на пробне ЗНО 2014 року

2013-11-05

Регіональні центри оцінювання якості освіти розпочали реєстрацію учасників пробного зовнішнього незалежного оцінювання, основною метою якого є відтворення умов та технології проведення тестування абітурієнтів, відповідно до яких буде проведено основну сесію ЗНО у 2014 році.


Участь абітурієнтів у ПЗНО є добровільною, а його результати тестування не використовуватимуться для оцінювання навчальних досягнень школярів.

Учасниками пробного зовнішнього незалежного оцінювання можуть бути особи, які впродовж листопада пройдуть процедуру реєстрації та здійснять оплату послуг регіональних центрів оцінювання.

Реєстрація на пробне тестування триває з 1 до 30 листопада на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Для реєстрації участі у ПЗНО абітурієнт має відвідати сайт центру оцінювання якості освіти свого регіону та виконати необхідний алгоритм дій, що є необхідною умовою процесу реєстрації.

Участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні є платною. Вартість послуг зі складання одного тесту в усіх регіональних центрах оцінювання якості освіти складає 89 грн.

Зареєстровані учасники пробного ЗНО зможуть скласти тести протягом двох тестових днів - 22 та 29 березня 2014 року. Протягом одного дня учасник матиме можливість скласти тільки один тест за запропонованим переліком.

22 березня будуть проведені тестування з української мови і літератури, хімії, фізики, російської мови, всесвітньої історії та однієї з іноземних мов: англійської, німецької, французької або іспанської.

Відповідно 29 березня абітурієнти матимуть можливість скласти пробне ЗНО з математики, історії України, біології, географії, світової літератури.

Результати пробного ЗНО учасники визначать самостійно після виконання всіх завдань тесту. Після закінчення часу, відведеного для роботи з тестом, учасники тестування отримають інформаційний бюлетень із відповідями на тестові завдання та схемою нарахування тестових балів.

Реєстрація на пробне ЗНО здійснюється регіональними центрами оцінювання якості освіти:

Для отримання оперативної інформації щодо вступної кампанії 2014 року приєднуйтесь до групи абітурієнт ВКонтакте або підпишіться на розсилку новин Освіта.ua.

Кiлькiсть переглядiв: 254

Коментарi